Ποιοι είμαστε

Το Φροντιστήριο ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ στο Μαρούσι δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στον χώρο της φροντιστηριακής εκπαίδευσης. Είναι το πρώτο φροντιστήριο προετοιμασίας υποψηφίων για εισαγωγικές εξετάσεις σε ΑΕΙ, που λειτούργησε εκτός του κέντρου της Αθήνας.

Η άρτια οργάνωση, ο σεβασμός προς τους συναδέλφους και η άριστη συνεργασία με αυτούς, η ειλικρινής αγάπη και φροντίδα για τους μαθητές και η ποιότητα της διδασκαλίας, βασισμένη σε παιδαγωγικές και εκπαιδευτικές αρχές, γρήγορα μας ανέδειξαν ως το μεγαλύτερο, ποσοτικά και ποιοτικά, Φροντιστήριο στον χώρο της προετοιμασίας υποψηφίων για εισαγωγικές εξετάσεις. Το πολύ μεγάλο ποσοστό των υποψηφίων που πέτυχαν τον στόχο τους επιβεβαιώνει περίτρανα τα παραπάνω.

Σήμερα, αξιοποιώντας την πολυετή πείρα μας, προχωράμε ένα βήμα ακόμα: στην ίδρυση του φροντιστηρίου «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟ» για την προετοιμασία υποψηφίων για Κατατακτήριες Εξετάσεις και για εξετάσεις εισαγωγής σε Μεταπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών.  Ειδικευόμαστε μόνο στις Ανθρωπιστικές και Θεωρητικές Σπουδές. Ακολουθώντας την φιλοσοφία και την οργάνωση του Φροντιστηρίου μας για τη Μέση Εκπαίδευση, είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε υπερήφανοι για τις Επιτυχίες των Σπουδαστών μας στα αντικείμενα (μεταπτυχιακά, κατατακτήριες, προπτυχιακά) που επιθυμούσαν, όσο απαιτητικά και εξειδικευμένα κι αν ήταν. Συνεχίζουμε με τον ίδιο ενθουσιασμό, πιστοί στις αρχές λειτουργίας μας, αναμένοντας ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

 

Επιστημονική Επιμέλεια – Ακαδημαϊκοί Σύμβουλοι

Μίνα Στεργιοπούλου, PhD Κλασικής Φιλολογίας
Διαμαντής Ζέρβας, MSc Κλασικής Φιλολογίας